KJERSTI RAHBEK HVAMB BILLEDKUNSTNER / NORWEGIAN VISUAL ARTIST

29. MAI - 9. AUGUST 2018:  UTSTILLING PÅ GODTHAAB HELSE OG REHABILITERING I BÆRUM
Jeg stiller ut akrylmalerier på pleksiglass på Godthaab og fyller den lange utstillingsgangen med mange malerier - her vil man kunne se små og store malerier med dyr eller menneskeskikkelser og enkelte helt abstrakte malerier, samt lange tynne malerier med langrennsski, alpinski og snowboard malt på pleksiglass.
Salg rett fra vegg!  Du kan få med deg malerier samme dag.
Salg av kunstkort.
Adr: Godthaab Helse og Rehabilitering, Gamle Ringeriksvei 148, Bekkestua
Åpent alle dager kl 09 - 2024. FEBRUAR - 21. MARS 2018: "PÅ GLATTA" - VINTERUTSTILLING I LILLE GALLERI, LÅGDALSMUSEET, KONGSBERG
Jeg var årets Vinterutstiller ved Lågdalsmuseet i Kongsberg, et kulturhistorisk museum for Kongsberg, Sandsvær og Numedal. Her er noen foto fra utstillingen:


Artikkel fra Laagendalsposten torsdag 22. februar:

Foto fra utstillingen "På glatta"

 

POP-UP utstillingen med Ari Behn, Per Heimly, Mikael Persbrandt og Tor Rafael 9-10 september i Kongsberg ble en braksuksess! Det var stinn brakke da Ari Behn dukket opp lørdag 9., og det ble et varmt møte med en jordnær Ari som delte av seg selv og sitt kunstneriske virke.  Folk flokket seg om han for å få en prat, bli tatt foto sammen med ham og også for å kjøpe bilder.
Jeg hadde sneket meg med på utstillingen med 2 malerier - siden jeg allerede fra før av er representert i Galleri Dyrmyr.  Virkelig en artig dag!

Se flere foto under "Press"

 

Jeg har vært å hengt opp to malerier i Ski Rådhus! Begge maleriene kom opp i helt nyoppussende kontorer i 5.etasje, og det var en entusiastisk arbeidsstab som tok imot maleriene mine i ellers bildetomme korridorer. De syntes det var deilig å få opp litt farger på veggene!
Maleriene heter "Ut på tur aldri sur" og "På linje" - begge er akrylmalerier på pleksiplater som måler 100 cm i diameter.  Flere foto kan ses under "In homes" øverst på siden.


 

Da jeg hadde utstilling i Ski Kunstforening i 2015, ble 2 malerier kjøpt av Ski Kommune og satt på lager til et nybygg som skulle oppføres og tas i bruk først i år, 2017. Nå har de kommet opp på vegg i nyoppførte Follo Omsorgsboliger i Ski, og jeg har endelig fått se de på vegg! Artig!
Flere foto under "In homes" øverst på siden. 

STOR NYHET!
Jeg har vunnet et reisestipend og 3 ukers opphold i Kvitbrakka i Berlevåg høsten 2018!!! YAY! :D :D Dere kan ikke forestille dere hvor glad jeg ble da jeg fikk beskjeden før helga....! :) :) AIR - Artist In Residence Berlevåg gir meg opphold og arbeidsmuligheter med påfølgende utstilling rett ved Barentshavet, sammen og ved siden av andre kunstnere som overlapper arbeidsperioden jeg har fått tildelt. Dette blir såå spennende! Les gjerne mer under ved å klikke på linkene:
https://www.facebook.com/Kvitbrakka/
http://nfuk.no/wp-conte…/uploads/AiRInvitasjon2017og2018.pdf

 

 

ARTIKKEL I AKERSPOSTEN OM UTSTILLINGEN JEG HADDE PÅ SMEDSTADHJEMMET I OSLO - PUBLISERT 23.02.2017:

 

Se kommende arrangementer under "Upcoming events"

 

 

Jeg vant NFUK's Kunststipend for 2015 på 10.000,- og har vært på studietur til Portugal!
Turen var mer enn vellykket - og jeg sitter igjen inspirert og med opplevelser som både er unike og som har gitt meg et nytt utgangspunkt.  Spesielt spennende var det å få personlige oppgaver og utfordringer av kursleder Tine Busk som var nye for meg, eks: Tegn bevegelse.  Eller tegn gjendstanders skygge uten å tegne gjenstanden. Ect. Under kan man se noen få bilder fra turen og resultatet av noen av øvelsene jeg ble gitt:
    

    
     
Jeg søkte om å delta på et ukeslangt kunstkurs i Portugal – og jeg fikk det! Så 26. sept til 3. okt gikk turen til Tavira, en sjarmerende fiskerlandsby på Algarvekysten!

Kurset er ment å inspirere – og la meg få oppleve å bevege meg utenfor egen komfortsone i teknikk og uttrykk
.

Websiden til kurset: http://www.tegnemaleferie.no

På NFUK's Facebook-side annonserte de tildelingen med disse ordene:
"Kjersti Rahbek Hvamb tildeles NFUKs stipend for 2015 på kr 10.000 - NFUK gratulerer!
Det kom inn fire søknader, og Hvambs prosjekt skilte seg positivt ut, noe komitéen falt for.
Begrunnelse:
Stipendkomitéen er enige om at søkeren er «rimelig aktiv i sitt kunstneriske arbeid» og mener i tillegg:
* Hun har en nøktern og utfyllende søknad om hva hun skal bruke pengene til og hva slags formål hun har med kurset for sin kunstneriske utvikling. Videre beskriver hun nøyaktig hva kurset skal inneholde og hva hun håper oppnå med sin kunst i nye omgivelser.
* Arbeider fulltid som kunstner og aktivt med utstillinger og videreutdannelse.
* Er stadig i utvikling.
* Har gitt en god oversikt over kursets innhold; som gir et godt innblikk i hva kurset går ut på.
Stipendet skal brukes til å dekke deler av kostnadene til å delta på en ukes tegne- og malekurs i Portugal under ledelse av Tine Busk; billedkunstner, pedagog og arkitekt med god kjennskap til Portugal.Vi ønsker lykke til med prosjektet og god tur til Portugal - vi håper at du opplever noe som gir deg andre perspektiver på din egen kunst og som kan virke vitaliserende for utviklingen av nye prosjekter og malerier i ditt eget kunstneriske virke.
For NFUKs stipendkomité 2015: Bodil Grytten (leder), komité medlemmer Heidi Løype og Arne Christiansen."Jeg takker komiteen for valget av min søknad dette året - og sier takk til NFUK som kunstnerorganisasjon, som muliggjør drømmer og ønsker til medlemmene gjennom kunstnerstipendet! Jeg er ydmyk, stolt og veldig glad! Kurset holdes i den sjarmerende fiskerlandsbyen Tavira på Algarvekysten."

 MORE UPCOMING EVENTS TO BE SEEN BY CLICKING THE UPCOMING EVENT BUTTON AT THE TOP LEFT

 

 

 

Copyright (c) Kjersti Rahbek Hvamb.  All right reserved. No one is allowed to copy, display or reproduce my pictures without my permission

Hits: 82014